Трябва ли при подагра да се ограничат ядките?

Начало / Здраве / Трябва ли при подагра да се ограничат ядките?
22 юни

Comments (1)

  1. Мога от лично изстрадан опит да кажа, че консумацията на бобови растения – зрял и зелен боб, грах, царевица, царевичен качамак, наливна бира и червено вино – дори само една чаша, повечко алкохол (всякакъв), цветно зеле (карфиол), агнешко и телешко месо, кренвирши, салами, шоколад (всякакво какао), люти чушки, чери-домати, консервирани домати, фъстъци и орехи, предизвикват подагрозни атаки. Пилешкото месо също, ако се пече и поднася, без да е изхвърлена поне една вода от сваряването му. Дреболии, сланина, бекон и месни суб-продукти – също са с болезнени последици.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to Top